Rebarborový koláč

Pokud máte rádi kombinaci sladkého a slaného jako já, tak určitě nezapomeňte na tento recept.

Co budete potřebovat ?

Postup

Umyjeme a oloupeme rebarboru. Nakrájíme jí na plátky/kostky. V misce si smícháme ingredience na koláč a vytvoříme hladké těsto, které vlijeme na vymazaný a vysypaný plech. Na těsto poklademe plátky/kostky rebarbory a posypeme drobenkou.

Plech nebo koláčovou formu dáme péct do trouby při teplotě cca 180 stupňů celsia na cca 25-30 minut.

Příspěvek vytvořen 64

Napsat komentář

Související Příspěvky

Začněte psát hledaný výraz výše a stisknutím klávesy Enter vyhledejte. Stisknutím klávesy ESC zrušíte.

Zpět na začátek
Život offline
Přehled ochrany osobních údajů

Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom vám mohli poskytnout co nejlepší uživatelský zážitek. Informace o souborech cookie se ukládají ve vašem prohlížeči a plní funkce, jako je rozpoznání, když se na naše webové stránky vrátíte, a pomáhají našemu týmu pochopit, které části webových stránek považujete za nejzajímavější a nejužitečnější.